L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca aprova definitivament el Pressupost per a l’exercici 2019

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 00:00

Durant el Ple també es va aprovar, per unanimitat, una modificació de la taxa de subministrament d’aigua potable en alta (l’aigua que ven Sant Martí a d’altres municipis) per tal que s’ajusti al preu de cost actual.

El dijous 17 de gener es va celebrar un Ple Extraordinari a Sant Martí Sarroca en què es van inadmetre unes al·legacions presentades pel grup municipal d’ERC al pressupost municipal de 2019 que ja havia estat aprovat inicialment al desembre. La inadmissió de les al·legacions es basa en l’informe jurídic corresponent que exposa que les al·legacions en aquest moment de la tramitació han de ser sobre els temes taxats a la legislació, fet que no succeeix en aquestes al·legacions, que s’haurien d’haver fet, en tot cas, en els tràmits previs. En el mateix acord, conseqüentment, es va aprovar definitivament el Pressupost General de l’Ajuntament corresponent a l’exercici 2019, que va ser assistit pel nou secretari de la corporació, Nacho Aragonés. El municipi disposa doncs ja, d’un pressupost específic per al 2019, després que el de 2018 ja venia prorrogat del 2017. El pressupost definitiu va ser aprovats per 8 vots favorables (PDeCAT i Movem Sant Martí) i 3 abstencions (AM-CUP i ERC).

El Plenari també va aprovar modificar l’ordenança de la taxa de subministrament d’aigua potable en alça (l’aigua que es ven a altres municipis). Aquesta modificació permetrà ajustar el preu de l’aigua venuda evitant que es compri aigua a un preu més alt que el de venda als altres municipis. Aquesta modificació, que no afecta per tant a la despesa dels consumidors martinencs, es va aprovar per unanimitat.

Darrera actualització: 21.01.2019 | 10:10

Imatges

Ple Extraordinari gener 2 Ple extraordinari gener 3 Ple extraordinari gener 4