Més d’un centenar de martinenques i martinencs van a veure el Mago Pop

Dissabte, 10 de juliol de 2021 a les 00:00

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, a través del Servei de Dinamització, va organitzar per al 9 de juliol una sortida per anar a veure l’espectacle del Mago Pop “Nada es impossible”, al Teatre Victòria de Barcelona. La iniciativa forma part del desig de l’Ajuntament de facilitar a les martinenques i martinencs l’accés al teatre de primera categoria.

El preu d’inscripció incloïa l’entrada i l’autobús. S’hi van apuntar 107 persones, repartides en dos autobusos que van sortir des de l’Avinguda del Castell i que les van deixar just a la porta del teatre. Va ser una de les sortides on més diversitat d’edat va haver-hi, en alguns casos famílies senceres.

Des de l’Ajuntament es va voler donar prioritat a la seguretat sanitària i es va fer seure els participants als autobusos per grups bombolles. Dins del teatre, cada bombolla estava separada per un seient buit.

En acabar, tothom coincidia en que havia vist un dels espectacles més impressionants que s’han fet mai. Els números de màgia van deixar el públic bocabadat. Val a dir que el contingut és el que el Mago Pop estrenarà properament a Broadway.

Darrera actualització: 10.07.2021 | 10:06

Imatges

Mago Pop 2 Mago Pop 3 Mago Pop 4