Nou servei de deixalleria mòbil

Dimarts, 1 de setembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha adquirit una deixalleria mòbil per recollir aquells productes que no es poden dipositar als contenidors, com per exemple: fluorescents i bombetes, oli industrial, oli domèstic, piles i bateries, material informàtic i telefonia, càpsules de cafè d’alumini i plàstic i aerosols.

La deixalleria mòbil, que entra en funcionament a partir del 2 de setembre, s’anirà bellugant per setmanes: la primera setmana de mes estarà al Centre de la Bleda, la segona setmana a les antigues escoles dels Hostalets, la tercera a les antigues escoles de la Rovira Roja i la quarta a l’aparcament de l’Ajuntament al nucli urbà. El canvi de lloc s’efectuarà cada dimecres.

Cal tenir present que, igualment, la deixalleria municipal Tres Termes segueix en funcionament, a Torrelles de Foix (cruïlla entre les fàbriques Cromoduro i Sisa), els dimecres de 9 a 13:30 h. i de 16 a 18 h. i els dissabtes de 9 a 13:30 h.

L’Ajuntament apel·la al civisme per reciclar correctament. No fer-ho, suposa a les arques municipals unes despeses addicionals d’uns 30.000 euros anuals que paguem entre totes les martinenques i martinencs i que es podrien invertir en altres usos.

Darrera actualització: 01.09.2020 | 12:49