Nova Comissió de Festes

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 00:00

Carta de presentació.

Benvolgudes Martinenques i Martinencs,

Ens presentem, som un grup de joves benaventurats que ens hem animat a emprendre el repte d’organitzar, durant els propers dos anys, algunes de les festes més emblemàtiques i concorregudes del poble que ens ha vist néixer, créixer i acollit. Així doncs, entrarem a formar part de la història de la Comissió de Festes.

Aquest grup està format per l’Àngel Carayol, la Marta Fernández, el Joan Balcells, la Sara Carayol, el Marc Montserrat, la Mar Bàrboles, el Jaume Montserrat, la Júlia Asencio, l’Oriol Atset  i l’Assumpta Tristan.

Som conscients d’on ens hem posat, de que malgrat les ganes de fer-ho bé, segurament no sempre estarem del tot encertats a ulls de tothom. Si alguna cosa ens ha mogut ha estat la il·lusió i les ganes de canvi, tot buscant noves fórmules que ens encaminin en la cerca de l’equilibri entre la tradició i la innovació sense perdre l’essència, aquella que moltes altres comissions han anat forjant durant anys i anys.

També voldríem agrair a la comissió sortint la dedicació i l’esforç, doncs sense elles i ells el poble no hauria gaudit de les bones estones i festes amb les que ens han fet sortir al carrer i gaudir, tot fent poble.

Animem a tothom qui ho vulgui a enviar-nos suggeriments, totes les idees seran ben rebudes. Ens els podeu fer arribar a través del correu: comissiofestesms@gmail.com

Salut, festa i carrer!

La Comissió de Festes

Darrera actualització: 15.11.2019 | 12:26