Nova etapa de Sarroca Ràdio

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 00:00

Des del 15 de febrer torna a estar operativa.

Després de gairebé dos anys inactiva, l’emissora municipal SARROCA RÀDIO inicia una nova direcció, amb l’objectiu de reprendre les emissions regulars de la ràdio, fer-la propera i que acompanyi els oients les vint-i-quatre hores tots els dies de la setmana, amb música variada i programació pròpia, a través del 107.5 FM.

Al capdavant d’aquesta nova etapa tornen el Jordi Barberà i la Marta Farrero, que ja van ser els co-directors durant l’exitosa etapa compresa entre el 2010 i el 2015. Juntament amb ells, els principals locutors d’aquella època, el Toni Godino i el Francesc Colom “Franky”, formaran una direcció col·legiada. Encara que tots ells ja es van acomiadar de l’emissora el 2015, l’estat inactiu de la ràdio i l’estima que senten per ella els ha empès a tornar-hi. Recordem que no tenen cap retribució econòmica, SARROCA RÀDIO sempre ha estat una ràdio portada per voluntaris.

L’equip directiu farà tasques de coordinació, però el dia a dia el portaran l’Alba Sabadell i el Francesc Farrero, en un càrrec de gerència de nova creació que comptarà amb el suport extern del Josep Maria Farré i el Ramon Grau, en tasques tècniques i logístiques, respectivament.

Una altra novetat serà recuperar el teixit de col·laboradors que participaven puntualment fent algun programa o ajudant a nivell tècnic i que en els darrers anys es va anar perdent, com el jove Pol Retamal o l’històric Magí Gausachs, entre d’altres. Per ampliar la xarxa de col·laboradors, des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca s’han ofert cursets gratuïts de ràdio i la majoria de participants han trobat interessant entrar a l’emissora.

Tot i que la idea és generar programació pròpia, a causa del pandèmia de la Covid-19 i les seves restriccions, la direcció ha decidit començar a poc a poc, amb programes musicals durant els caps de setmana que no comportin convidats (i, si es fan entrevistes, es prioritzaran les telefòniques), la reemissió de programes antics, la utilització d’alguns programes de La Xarxa i música de diferents estils entre setmana. La graella s’anirà ampliant i actualitzant i es podrà consultar a la pàgina web www.santmartisarroca.cat/sarrocaradio

Darrera actualització: 18.02.2021 | 08:46

Imatges

coordinadors ràdio 1 coordinadors ràdio 2 logo Sarroca Ràdio