Petició a la Generalitat per fer front a les ocupacions irregulars dels habitatges

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

La totalitat d’alcaldesses i alcaldes de l’Alt Penedès, han firmat una carta adreçada al Conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i al Vice-president de la Generalitat, Pere Aragonès, per exigir solucions davant les ocupacions irregulars d’habitatges amb un problema de delinqüència associada.

El passat 9 de desembre, tots els membres de la Comissió Permanent del Consell d’Alcaldes, entre els qui s’inclou el de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés, van fer una roda de premsa a la seu del Consell Comarcal per donar a conèixer el contingut de la carta aprovada pel Consell d’Alcaldes, per tal d’exposar aquesta problemàtica que, malauradament afecta en major o menor mesura a tots els municipis i davant la qual els ajuntaments poca cosa poden fer.

A la roda de premsa van assistir-hi també, l’alcalde de Vilafranca i Delegat Territorial de la Generalitat, Pere Regull, així com l’alcalde de Font-Rubí i President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch.

En la carta adreçada a la Generalitat es demana obligar a les entitats financeres a donar sortida i solució als habitatges ocupats de la seva propietat, així com també sol·licitar l’augment de la plantilla dels mossos d’esquadra a la zona de l’Alt Penedès.

Properament està prevista una trobada per part de representants del Consell d’Alcaldes amb el Conseller d’Interior i el Director General del Mossos per tractar aquesta problemàtica.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 08:42