Masia Cal Dragano

Número de registre: PB-000595

La Masia de Cal Dragano està datada entre els anys 1800 i 1850, és una masoveria de la qual s'ha conservat la pedra antiga d'algunes de les parets i a més s'ha afegit la Volta Catalana, la trobem repartida per tota la casa. 

Cal Dragano, és una casa antiga totalment reformada, situada al bell mig de l'Alt Penedès, a uns 9 km's de Vilafranca del Penedès, amb una immillorable situació per gaudir dels paissatges i dels vins i caves de la comarca. La seva localització, en ple clima mediterrani, us permetrà gaudir d’un temps assolellat pràcticament tot l’any. 
Un paisatge romàntic envoltat d'un mar de vinyes interminable, que garanteixen un canvi constant del paisatge. 

Per la seva excel lent situació, ofereix unes magnífiques vistes de les muntanyes de Montserrat al nord i del magnífic conjunt monumental format per l'Esglèsia i castell de Sant Martí Sarroca al sud-oest, així com del prelitoral i de la plana del Penedès. 

Poden gaudir d'unes magnífiques visites del patrimoni arquitectònic medieval, tots ells a la nostra comarca; Castellet i la Gornal, Castell de Subirats, Castell d'Olèrdola, Castellot de Castellví de la Marca. 

Des de la nostra finca disposes d'un magnífic punt de partida per visitar la comarca del Penedès. 

Escapades i excursions pels camins entre vinyes, descobrir la natura que ens envolta, visitar les platges de Vilanova i Sitges, o bé, les ciutats de Barcelona i Tarragona, són només algunes de les moltes possibilitats. 

Gràcies a la seva situació, els hostes poden disposar de l’oferta lúdica de Vilafranca del Penedès, 23kms de Vilanova i la Geltrú, 30kms de Sitges, 67kms de Barcelona, 58kms de Tarragona, 68kms de PortAventura, (Tarragona).... 

Història, cultura i arquitectura t'esperen a través de rutes modernistes, la ruta del Císter, el santuari de Montserrat o la història contemporània. 

Barri la Rovira Roja, s/n - 08731 Sant Martí Sarroca - Barcelona
Nom de contacte: Imma Santacana Solé
Telèfon: 670.759.145
Adreça electrònica: caldragano@caldragano.com
Lloc web: www.caldragano.com/
Darrera actualització: 28.07.2021 | 08:17