Viquimarató fotogràfica a monuments i llocs d'interès

Dissabte, 1 d'octubre de 2016 a les 10.00 h

Caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca o bibliobús més proper (termini: del 5 al 24 de setembre).

BIBLIOTEQUES I BIBLIOBUSOS DE L’ALT PENEDÈS I EL GARRAF ORGANITZEN UNA VIQUIMARATÓ FOTOGRÀFICA Wiki Takes... o Wikipedia Takes..., que es pot traduir com “La Viquipèdia pren [el teu municipi o ciutat]”, és una gimcana fotogràfica amb el propòsit d'obtenir imatges en llicència lliure sobre un indret particular, on els participants aporten fotografies de tantes vistes locals com sigui possible per a complementar articles de l’enciclopèdia. Sota aquest lema, biblioteques i bibliobusos de les comarques de l’Alt Penedès i El Garraf organitzen una viquimarató fotogràfica el dissabte 1 d’octubre als municipis de Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Torrelavit i Sant Martí Sarroca.

L’objectiu de l’activitat és completar i actualitzar les fotografies dels edificis, espais naturals i monuments catalogats i declarats Béns Culturals d’Interès Nacional (BCIN) o Béns Culturals d’Interès Local (BCIL). L’activitat està adreçada a persones de totes les edats amb ganes de caminar i que els agradi fer fotografies, ja que la participació es pot fer en família, sol i/o acompanyat.

Es comptarà amb el suport i la col·laboració del Centre Excursionista del Penedès (CEP), l’Agrupació excursionista La Talaia, el centre Social Ribetà Els Xulius, els Ajuntaments de Torrelavit i de Sant Martí Sarroca i la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una activitat que acompleix una de les funcions de la biblioteca pública: esdevenir un punt neuràlgic del municipi, facilitar l’accés d’informació a la ciutadania, actualitzar els continguts dels seus fons locals i donar-los a conèixer. En definitiva, gràcies a l’aportació de la ciutadania aconseguirem aportar el nostre granet de sorra a l’enciclopèdia multimèdia més gran i popular del món.

Per a més informació: b.castellot@diba.cat

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Al costat del Parc de la Petanca (Parada del Bibliobús El Castellot) Sant Martí Sarroca

Darrera actualització: 05.08.2016 | 11:10