Preinscripció a l'Escola Bressol El Xic Martinenc

Dissabte, 13 d'abril de 2024 a les 00:00

A partir del 8 de maig de 2024.

L’Ajuntament de Sant Martí, com en els darrers anys, posa a disposició dels veïns que hi estiguin interessats el servei de Llar d’Infants, per a nens/es compresos entre 4 mesos i 3 anys.

Per al proper curs 2024-2025, el període de preinscripció serà del 8 al 21 de maig, ambdós inclosos. Qui hi estigui interessat la pot formalitzar presencialment a les oficines de l’Ajuntament (horari de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:00 hores i els dijous de 16:00 a 20:00 hores) o bé telemàticament des de la seu electrònica de l’Ajuntament en aquest enllaç.

Cal adjuntar la següent documentació:

  • Full de preinscripció.
  • DNI del sol·licitant (pare, mare o tutor) o de la targeta de residència.
  • Certificat de la inscripció de naixement o llibre de família o d’altres documents relatius a la filiació.
  • Si s’escau, la documentació acreditativa corresponent per certificar els criteris al·legats a la sol·licitud a efectes de barem de punts.

Per a més informació, us podeu descarregar aquest full informatiu.

Les famílies que ja assistiu aquest curs a l'Escola Bressol El Xic Martinenc només cal que en confirmeu la continuïtat i reserveu la plaça pel proper curs presentant el full de preinscripció complimentat (no cal adjuntar cap més document).

El servei de Llar d’Infants s’ofereix de 9  a 2/4 d’1  del matí i de 2 a 5 de la tarda. Hi ha servei de menjador a la mateixa Llar i servei d’hora d’acollida de 8 a 9 del matí.

Els darrers cursos s’ha implementat la gratuïtat del curs de 2-3 anys. Per aquesta franja d’edat, l’Ajuntament ha decidit garantir la disponibilitat de places durant el procés de preinscripció i matrícula a totes les famílies empadronades interessades. Es recorda que si es cobreixen les places durant el període de matriculació, no s’admetran matrícules noves a cap curs, indiferentment del municipi de procedència.  Les places que romanguin desocupades estaran disponibles fins el mes d’abril del 2024.

Per acabar, us convidem a la jornada de portes obertes al centre del proper dia  25 d’abril de 5 a 7 de la tarda.

Darrera actualització: 13.04.2024 | 10:29