Massiva assistència a la primera edició del Sarrocatast

Dimarts, 9 d'abril de 2024 a les 00:00

La primera edició del Sarrocatast, celebrada el passat dissabte al castell de Sant Martí Sarroca, va resultar un gran èxit d’assistència. El format combinava poder tastar els productes dels restaurants i cellers locals amb activitats culturals, com un taller de castellers, el concert de Noelia Molino i una gran actuació dels Castellers de Vilafranca que va incloure el primer 3 de 8 i el primer pilar de 6 de la temporada.

Els assistents van destacar el magnífic entorn del Conjunt Monumental, fins al punt que algunes persones es van interessar en llogar el castell per organitzar esdeveniments empresarials i particulars. Precisament, un dels objectius de la Regidoria de Promoció Econòmica era utilitzar el Sarrocatast per promocionar el municipi a nivell turístic, juntament amb la difusió de la gastronomia i els cellers, dues qualitats molt lligades a Sant Marti Sarroca.

La regidora responsable de l’acte, Laura Vigara, es va mostrar satisfeta d’aquesta primera edició i considera que hi ha marge de millora per anar consolidant l’esdeveniment en properes edicions.

L’edició d’enguany ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, La Carretera del Vi, Enoturisme Penedès i els següents establiments locals: Caves Rovellats, Vins i Caves Martí Grau, Caves Romagosa Torné, Caves Mas Bertran, Restaurant 21 de novembre, Bar El Centre, Bar-Restaurant La Bleda Cal Manel, Restaurant Sant Jordi-Ca la Katy, Restaurant Cal Diari i Bar La Tati.

 

Darrera actualització: 10.04.2024 | 08:30