Accions solidàries per lluitar contra el coronavirus

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament agraeix les ajudes espontànies d’empreses i particulars.

Diversos particulars s’han ofert per cosir mascaretes (recordem que vam demanar centralitzar aquesta ajuda a través del Regidor de Salut, Joan Olivella), tot i que sembla que, ara pera ara, no fa falta aquest ajut davant la impossibilitat de que les mascaretes siguin del nivell de protecció requerit.

El Restaurant Casanova de la masia de Cal Tófol de La Bleda ha arribat a un acord amb l’Hospital Comarcal de Vilafranca per a cosir bates per al personal mèdic i també està buscant, amb l’hospital, la fórmula per cedir-los les seves instal·lacions perquè hi portin pacients o personal mèdic per a la seva cura o descans.

Un altre restaurant del municipi, el Sant Jordi – Ca la Katy, ha donat més de 700 ous procedents del seu excedent perquè siguin repartits conjuntament amb les targetes moneder que aquests dies l’Ajuntament està fent arribar a les famílies que tenien beques menjador.

Agrair també l’aportació d’uns vestits de protecció per a la Brigada Municipal, per part del veí Joan Ràfols i família, així com també a altres persones anònimes que s’han ofert desinteressadament per a col·laborar si fes falta.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 10:48