Actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Dimecres, 29 de novembre de 2023 a les 15:00

L’Ajuntament ha promogut en els darrers dies diversos actes per al rebuig de la violència contra les dones, coincidint amb el Dia Internacional.

El dia 24, l’Alcaldessa Sònia Jansà va ser convidada al Parlament de Catalunya, seleccionada com una de les cent quaranta Diputades, Conselleres, Alcaldesses i càrrecs públics per participar al Parlament de les Dones, promogut pel Consell Nacional de les Dones de Catalunya. En aquesta trobada es va aprovar una declaració amb mesures contra la violència masclista.

El dia 25, al local de la Societat El Centre es va llegir el manifest del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, per part de l’Alcaldessa Sònia Jansà, les Regidores Laura Vigara, Àngels Vallès i Monte Gil i la Dinamitzadora Sociocultural, Àngels Vilà. A continuació, la narradora Jordina Biosca va recitar textos corresponents a l’espectacle MARE MEVA, amb l’acompanyament a la guitarra de David Garcia.

El dia 28, a la Biblioteca Neus Català i Pallejà, dins de la sessió de contacontes, es va explicar el conte VALENTES, a càrrec de Gina Clotet.

Per la seva part, des del Servei de Joventut s’ha promogut un concurs fotogràfic per combatre la violència de gènere. El lliurament de premis es farà divendres que ve a la tarda a la Biblioteca.

De cara a desembre, l’Institut de l’Alt Foix té programat un Teatre-Fòrum adreçat a alumnes de 3r. d’ESO, relacionat amb la Violència de Gènere.

Darrera actualització: 29.11.2023 | 18:48

Imatges