Campanya de Nadal dels comerços martinencs

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 00:00

Per fomentar el comerç local a l’època de Nadal, l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha engegat una campanya consistent, per una banda, en la col·locació de banderoles a l’Avinguda Anselm Clavé animant la gent a comprar als comerços del municipi i, per altra banda, distribuint a les botigues les entrades per a un divertit espectacle musical titulat BINGO BANDA que tindrà lloc al local de la Societat El Centre el 30 de desembre a les 20:00 hores.

Els comerciants regalaran entrades als seus clients, que hauran d’estar validades amb els segells de dos comerços més del municipi. Posteriorment, i per poder controlar l’aforament, caldrà confirmar l’assistència a l’espectacle a través de l’App Sant Martí Sarroca o contactant amb l’Ajuntament en horari d’oficina. El dia de l’espectacle caldrà donar l’entrada a la recepció del local.

BINGO BANDA és un espectacle per a tota la família: tres cantants aniran traient boles d’un bombo i, per cada bola, cantaran un tros d’una coneguda cançó, mentre el públic podrà anar tatxant el número extret al cartró que es donarà a l’entrada del local. El guanyador o guanyadora del bingo rebrà un premi. És indispensable portar bolígraf de casa.

Aquesta campanya no tindrà cap cost per als comerciants de Sant Martí Sarroca, ja que estarà finançada per l’Ajuntament gràcies a haver aconseguit un fons de prestació per part de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 14.12.2022 | 12:06