Celebració de la Festa de la Gent Gran 2023

Dimarts, 6 de juny de 2023 a les 00:00

Jaume Esteve i Rosa Rubió són els avis més grans del municipi.

Unes 350 persones van omplir el Pavelló Poliesportiu de Sant Martí Sarroca, per participar en la Festa de la Gent Gran, un reconeixement entranyable que fa l’Ajuntament cada any als veïns i veïnes del municipi majors de 65 anys i que va consistir en un dinar popular, l’entrega de plaques als avis més grans, l’actuació de la Coral Sarroca Nova i l’actuació del mag Joaquín Matas. En acabar es va obsequiar a tots els presents amb una planta.

Jaume Esteve Oliva, de 96 anys i de Cal Recolons, va ser l’avi de més edat, mentre que la Rosa Rubió Colet, de 102 anys i de Ca l’Empena, va ser l’àvia de més edat. El Jaume va poder rebre personalment la placa commemorativa de mans dels regidors de l’Ajuntament i de l’Hereu i Pubilla de Sant Martí i la Pubilla de la Bleda. Va fer mostra de la seva bona salut, recitant fins i tot una poema de memòria que havia escrit ell mateix. La Rosa Rubió no va poder assistir i la seva placa va ser recollida pel seu fill Josep Tort.

En el torn de parlaments, Joan Olivella, Regidor d’Hisenda, Acció Social i Salut de l’Ajuntament, a més de membre de la Comissió de Barris i cap de llista de Foment Martinenc a les darreres Eleccions Municipals, va prendre la paraula com a principal responsable de l’organització de l’esdeveniment. Entre d’altres coses, va aprofitar per donar les gràcies a tot el personal voluntari que havia col·laborat en la festa, i en especial a la Dinamitzadora Sociocultural Àngels Vilà. Va tancar els parlaments Sònia Jansà, Alcaldessa Accidental. Regidora de Cultura i Festes i cap de llista d’ERC a les darreres Eleccions Municipals, que va agrair l’experiència que aporta la gent gran al municipi i ho va centrar en la figura de Josep Maria Padullés, a qui va cedir la paraula. Padullés, tot i estar de baixa, va acomiadar-se del seu càrrec d’Alcalde, ja que no s’ha presentat com a cap de llista del seu partit, i va assegurar que havia estat un gran honor servir el seu municipi.

A la festa es va convidar els regidors actuals de l’Ajuntament i també els que han sortit escollits a les darrers Eleccions Municipals.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 21:40