Comencen les obres d’un nou parc per a joves

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 00:00

S’instal·la una estructura de cal·listènia per a entrenament físic.

Dins de la reestructuració dels parcs municipals que ha iniciat l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, s’ha començat a crear un nou parc situat al costat de l’Institut, especialment per als joves.

De moment, ja ha quedat enllestida una estructura per fer exercici de barres (també coneguda com a cal·listènia), considerada de les més ben equipades de la comarca. Està situada on habitualment aparquen els autobusos de transport escolar. Encara no és oberta al públic, tot esperant que s’assequi el formigó que aguanta l’estructura i es col·loqui sauló al terra per mitigar possibles caigudes.

També s’ha previst la instal·lació d’una tanca a la banda del torrent d’uns cent metres, la plantació d’arbres perquè hi hagi ombra i la col·locació de diverses taules de pícnic.

La idea és habilitar un espai on ara no s’hi fa res i on el jovent s’hi pugui reunir, allunyat de zones poblades perquè el soroll no molesti els veïns.

Animem als joves del municipis a gaudir de les noves instal·lacions i a tenir cura d’un mobiliari urbà que és de tots i que cal preservar.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 10:16