Conferència teatralitzada sobre els metges nazis

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 00:00

Coincidint amb el primer aniversari de la Biblioteca Neus Català i Pallejà de Sant Martí Sarroca, la intenció és programar cada any un acte que perpetuï la memòria de l’Holocaust nazi, en homenatge al nom de la biblioteca. L’any passat es va convidar a la filla de Neus Català i a l’associació Amical de Ravensbrück. Aquest any es realitzarà la conferència “ELS HORRORS DELS METGES NAZIS”, a càrrec del Dr. Xavier Ávila, expert en la temàtica, que explicarà molts detalls que van succeir de veritat i que en molts casos no es coneixen.

Per fer més amena la xerrada, es farà en format teatralitzat, simulant un judici a metges que van tenir un paper destacat durant l’Holocaust. Diversos actors amateurs de Sant Martí Sarroca, però també de Torrelles de Foix i Pacs del Penedès, llegiran les intervencions dels metges amb les quals pretenien justificar les seves atrocitats.

L’acte tindrà lloc el 5 de maig, a les 20:00 hores, al local de la Societat El Centre. L’entrada és gratuïta.

Amb la col·laboració de la Biblioteca Neus Català i Pallejà, Societat Cultural i Recreativa El Centre, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Darrera actualització: 02.05.2023 | 09:07

Imatges