El castell i diversos establiments locals reben el prestigiós segell Biosphere

Dijous, 22 de febrer de 2024 a les 19:00

Dins de la presentació que el Consorci de Promoció Turística del Penedès va fer ahir dimecres, 21 de febrer, del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació a l’Alt Penedès, es va lliurar el certificat Biosphere, que reconeix les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i serveis.

A nivell municipal, enguany l’ha rebut el Castell de Sant Martí Sarroca, les cases rurals Cal Tuyà, Cal Dragano i Cal Tonarro, el Restaurant Sant Jordi - Ca la Katy i les Caves Rovellats, veient recompensat l’esforç per oferir uns recursos turístics de qualitat que donen prestigi als establiments i al Conjunt Monumental.

L’Alcaldessa de Sant Martí Sarroca, Sònia Jansà, va recollir el certificat del castell i va donar suport als establiments locals guardonats, mostrant la seva satisfacció perquè a Sant Marti cada vegada hi hagi més certificats Biosphere: una garantia internacional d’equilibri ambiental, econòmic i sociocultural que satisfà les necessitats indicant una millora contínua cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) “Horitzó 2030” establert per les Nacions Unides. Cal cenyir-se a uns criteris molt concrets de sostenibilitats per poder-ne ser mereixedor.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 19:40

Imatges