El diputat Josep Arimany visita l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca

Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 00:00

Es va tractar la digitalització del procediment administratiu.

El president delegat de l'Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Josep Arimany, el Coordinador de l’Àrea, Xavier Forcadell, i l’Assessora Mariona Subirana, es van reunir el passat 11 de febrer a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca amb l’Alcalde del municipi, Josep Maria Padullés, la Primera Tinent d’Alcalde, Sònia Jansà, i el Regidor de Governació, Xavier Bravos, per parlar de la implantació del sistema SET-DIBA, de digitalització del procediment administratiu, que l’Ajuntament ja ha sol·licitat. Hi ha 140 ajuntaments en cartera amb els recursos suficients per afrontar-lo, i el de Sant Martí Sarroca estarà periodificat dins d’aquest primer semestre, conjuntament amb Vilafranca de Penedès, Castellví de la Marca i Torrelles de Foix. La regidora Montse Gil, de Junts x Sant Martí, també hi va ser present, convidada per la Diputació.

Durant la trobada, Josep Arimany va deixar clar que venia com a diputat sense colors polítics, a ajudar les administracions locals, ja que hi ha ajuntaments que desconeixen les prestacions i recursos tècnics que pot oferir la Diputació, per exemple en matèria de padró d’habitants, de nòmines, de protecció de dades, d’anàlisi de plantilles, d’assessoria jurídica, per personal tècnic per constituir un tribunal en qualsevol concurs, de la pàgina web, de transparència, de govern obert, etc.

Aquestes trobades amb estaments superiors permeten fer una planificació més acurada de les gestions de l’administració local.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 17:06