El Diputat Pere Pons visita les obres de la Carretera del Castell

Dimecres, 15 de febrer de 2023 a les 00:00

La carretera passarà a ser municipal quan s’acabin les obres de millora.

La important remodelació que s’està duent a terme a la Carretera del Castell, amb la creació d’un itinerari a peu il·luminat, col·locació de limitadors de velocitat, un mirador i passeres de vianants als ponts, suposarà una millora d’accés al Conjunt Monumental de La Roca i, en especial, una millora de seguretat per a les persones que acostumen a passejar per aquesta zona.

El passat 14 de febrer, Pere Pons, Diputat d’Infraestructures Viàries i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, va voler supervisar personalment l’evolució de les obres, que es preveuen acabar el mes de març. Va ser rebut per l’Alcalde, Josep Maria Padullés, la Primera Tinent d’Alcalde, Sònia Jansà, el Segon Tinent d’Alcalde, Joan Lluís Climent; i el Regidor de Governació i Serveis, Xavi Bravos. A la visita també hi van prendre part diversos càrrecs de la Diputació, com el Gerent d’Equipaments i el Gerent d’Infraestructures, així com també el Director d’obra, el Director executiu d’obra, l’Arquitecte Municipal i els responsables de l’empresa constructora.

En paraules del Diputat Pere Pons, aquesta remodelació “ajudarà a potenciar el Conjunt Monumental, un dels més importants de la comarca”. L’Alcalde de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés va destacar que “la carretera serà traspassada a l’Ajuntament, sense que hi hagi un increment apreciable de despesa estructural”.

El cost de les obres està finançat en un 78 % per cent per la Diputació i la resta va a càrrec de l’Ajuntament. El pressupost és de 851.000 euros.

La visita es va acabar al del Conjunt Monumental, on la Diputació també està invertint en algunes millores del castell.

Darrera actualització: 15.02.2023 | 08:52

Imatges