Fem una nova crida al civisme

Dimarts, 6 de juliol de 2021 a les 00:00

No n’hi ha prou en tenir els contenidors nets.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha sol·licitat a la Mancomunitat Penedès-Garraf, responsable de la recollida de les escombraries al nostre municipi, una neteja extraordinària dels contenidors.

Tot i que hi ha alguns contenidors en precari estat, no s’ha optat per la renovació amb la celeritat que potser requereixen alguns elements, atès que abans d’un any es modificarà el sistema de recollida i seran substituïts tots els contenidors.

De totes maneres, aquestes actuacions no serveixen per a res si la gent no en fa un ús adequat. Cal dipositar la brossa dins dels contenidors, en funció del seu color, per a un bon reciclatge. Els objectes grossos s’han de deixar al costat dels contenidors només el diumenge al vespre (passa un camió el dilluns al matí) i, si no es pot esperar, s’han de portar a la deixalleria municipal situada a Torrelles de Foix. A més, tenim en servei una deixalleria mòbil que cada setmana s’aparca en una ubicació diferent (veure enllaç).

Insistim que sense la responsabilitat dels usuaris no podrem lluitar contra l’incivisme. El mal ús del reciclatge suposa un increment en multes per a l’Ajuntament, que repercuteix en el rebut de la brossa. Tots hi sortim perdent!

Darrera actualització: 06.07.2021 | 15:12