FESTIVAL EVA al barri de La Torre de Sant Martí Sarroca:

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

Cal inscripció prèvia a vilasa@diba.cat

Dins dels actes programats en el Festival En Veu Alta (EVA 2021), el proper 27 de juny es celebrarà, al barri La Torre de Sant Martí Sarroca, l’espectacle musical “Tarta Relena”, amb Marta Torrella i Helena Ros.

L’activitat serà gratuïta i tindrà lloc a les 21 hores, a l’esplanada de la capella Sant Pere ad Vincula. Amb un aforament limitat, caldrà inscriure’s prèviament enviant un e-mail a vilasa@diba.cat, indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.

SINOPSI: 
Tarta Relena neix el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a capella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell d’allò tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena vol fer-se seu un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

Als arranjaments de Tarta Relena, els timbres tan diferents de les dues veus s’enllacen o fan nusos, flueixen com l’aigua o rasquen com l’estepa; s’allunyen en dissonàncies afilades i més tard es retroben. Sempre buscant la complexitat en la senzillesa i la màxima expressió amb el mínim d’elements.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 16:04