Festival EVA al Castell de Sant Martí Sarroca:

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 00:00

Cal inscripció prèvia a vilasa@diba.cat

Dins dels actes programats en el Festival En Veu Alta (EVA 2021), el proper 18 de juny es celebrarà, al castell de Sant Martí Sarroca, l’espectacle de titelles Má de Dalí M. Blanch.

L’activitat serà gratuïta i es farà en castellà i en dues sessions: a les 18 a les 19 hores. Amb un aforament limitat, caldrà inscriure’s prèviament enviant un e-mail a vilasa@diba.cat, indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.

SINOPSI: 
Mà va néixer com una nena d’aparença normal, només que va venir al món buida per dins. Així és que la seva mare va decidir omplir-la d’amor, alegria i generositat. I va arribar a estar tan plena que, al fer-se gran, va decidir dedicar-se a curar la “tiricia” convertint-se en “Maromera”. Ho feia realment bé. Però un dia la brutalitat del món es va presentar amb tanta cruesa, que el seu cor es va omplir de la “tiricia” que abans curava. Només la complicitat d’un públic generós podrà curar la Mà de la seva profunda “tiricia”, un públic disposat a riure’s de sí mateixos i a regalar-nos les seves llàgrimes entre cançons i “machincuepas”.

Durada de l’espectacle: 50 minuts. Organitzat per l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, amb la col·laboració de Contes Univers.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 10:31

Imatges

titella Festival EVA castell