Important tempesta a Sant Martí Sarroca

Dissabte, 4 de setembre de 2021 a les 00:00

En mitja hora van caure 40,4 mm. i una precipitació acumulada de 51,1 mm.

A la tarda d’ahir divendres va caure damunt del nostre municipi una imprevista i virulenta tempesta de pluja, acompanyada de pedra i vent, que va convertir els principals carrers en impracticables i va deixar la major part del poble sense electricitat.

Des de l’Ajuntament es van mobilitzar ràpidament els efectius de la Brigada Municipal i de l’ADF per treure el fang dels carrers i habilitar els camins, feina que segueixen fent aquest matí, amb el suport de retros. També van aparèixer immediatament els Bombers de la Generalitat. Alguns municipis veïns, com Torrelles de Foix o Font-rubí, es van oferir a ajudar, cosa que no va ser necessari, però des de l’Ajuntament els agraïm sincerament la seva disponibilitat.

Pel que fa al corrent elèctric, un llamp va caure en una torre d’electricitat entre el cementiri i les Valls i es va fer malbé un transformador.  Es va trucar a Endesa, que va poder reparar l’avaria i, poc abans de les 9 del vespre, ja tornava a haver-hi electricitat.

Afortunadament no s’ha de lamentar cap dany personal i només hi ha hagut incidències menors. Tot i així, si algú detecta una incidència, pot avisar a l’e-mail jmpadulles@santmartisarroca.cat

Darrera actualització: 04.09.2021 | 11:17