Ingrés mínim vital

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

Sol·licituds a partir del 15 de juny

Per saber si es compleixen els requisits per demanar aquesta ajuda, la Seguretat Social ha posat en marxa un simulador. Es pot utilitzar clicant aquí.

Per donar temps a que els interessats puguin disposar de la informació i la documentació necessàries i evitar la pèrdua de drets, les sol·licituds presentades entre el 15 de juny i el 15 de setembre  tindran efectes econòmics a partir de l’1 de juny de 2020, si són aprovades i  sempre que els requisits es compleixin a la data esmentada. En cas de no complir-los en aquesta data, els efectes econòmics es fixaran el dia primer del mes següent a aquell en què es compleixin els requisits.

Tingueu en compte que, atesa la situació sanitària, els Centres d’Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) romanen tancats al públic, de manera que es recomana utilitzar els serveis electrònics de la Seu electrònica de la Seguretat Social per presentar les sol·licituds, a través d’aquest enllaç.

Tot i que és un tràmit estatal, l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca pot ajudar a aquelles persones que tinguin dificultats per fer els passos de la sol·licitud, trucant al telèfon 93.899.11.11.

Darrera actualització: 09.06.2020 | 11:59

Imatges

logo ingrés mínim vital - instagram