L’Ajuntament aprova ajudes econòmiques per a les persones del municipi amb dificultats econòmiques afectades per un ERTO

Dimarts, 21 d'abril de 2020 a les 00:00

Els diners sortiran del romanent municipal.

Davant la situació econòmica d’algunes famílies que han patit un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (conegut com a ERTO) al seu lloc de treball i han vist minvar el seu poder adquisitiu, i avançant-se a les ajudes que puguin venir d’estaments superiors, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, en sessió extraordinària del 19 d’abril, ha decidit aprovat unes ajudes econòmiques. (Llegir mesures clicant aquí).

Atès que l’Ajuntament comptava amb un romanent, i gràcies a que s’ha aixecat la limitació per disposar d’una part d’aquests recursos, les ajudes sortiran d’aquest romanent, per tant, de fons propis.

S’ha procurat simplificar al màxim els requisits de tramitació, sense perjudici d’ulteriors revisions, per tal de que les ajudes arribin a les persones destinatàries el més aviat possible. (Descarregar instància clicant aquí).

En moments de crisi com els actuals, cal valorar positivament la situació sanejada del nostre Ajuntament, gràcies bàsicament a la bona gestió de governs anteriors.

Aquesta és una primera decisió, de les que s’aniran prenent per atendre els col·lectius més afectats, entre ells, els establiments que han hagut de tancar i els autònoms amb dificultats econòmiques, a conseqüència d’aquesta crisi.

Darrera actualització: 21.04.2020 | 21:06