L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca participa a l’Assemblea de l’Associació Catalana de Municipis

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

Es va aprovar el full de ruta fins el 2024, basat en l’acció climàtica, la qualitat de vida i la prosperitat a tots els pobles i ciutats del país.

El passat 14 de febrer, representants de més de 150 municipis de Catalunya es van reunir al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona per participar en la XXII Assemblea de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). Per part de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, i per delegació de l’Alcalde, hi va ser present la Primera Tinent d’Alcalde, Sònia Jansà.

La trobada, que va comptar amb la Consellera de la Presidència, Meritxell Budó, va servir per donar el tret de sortida a l’agenda municipalista de l’entitat, centrada en l’acció climàtica, la prosperitat econòmica i la qualitat de vida. Es van aprovar el pla de mandat i els pressupostos. La participació dels municipis a l’ACM augmenta fins el 99%, es mantenen les quites als municipis i s’obren noves licitacions per material, serveis de videovigilància i d’altres serveis.

Cal tenir present que l’ACM és una important proveïdora d’ajuntaments que permet contractar diferents serveis per part dels municipis a preus més competitius (com el subministrament elèctric, per exemple), en convocar licitacions de gran volum que no serien viables per part d’un Ajuntament com el nostre.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 11:00