L’Ajuntament firma un conveni amb l’AMPA Jaume Balmes per ajudar al Casal d’Estiu 2021

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

El proper 9 de juny hi haurà una reunió informativa sobre el Casal.

L’alcalde Josep Maria Padullés, en nom de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, i l’Elisenda Godoy, en nom de l’AMPA Jaume Balmes, amb la intermediació de la Regidora d’Educació i Cultura, Sònia Jansà, han signat un conveni que permetrà subvencionar els inscrits al Casal d’Estiu que estiguin empadronats al municipi i/o siguin socis de l’AMPA.

L’Ajuntament hi destina 18.000 euros, en part procedents dels fons aconseguits per fomentar des dels ens municipals el lleure educatiu, que s’aplicaran per a l’edició d’enguany del Casal d’Estiu organitzat per l’AMPA Jaume Balmes i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i la col·laboració del propi Ajuntament. (Trobareu la informació del Casal en aquest enllaç:
https://www.santmartisarroca.cat/actualitat/noticies/casal-destiu-de-sant-marti-sarroca.html)

Les inscripcions són obertes des del passat 24 de maig. El proper dimecres, 9 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc una reunió informativa presencial al pati de l’escola Jaume Balmes. Per preservar les mesures de seguretat davant la Covid-19, cal apuntar-s’hi prèviament enviant un e-mail a vilasa@diba.cat o trucant al telèfon de l’Ajuntament 93.899.11.11.

Darrera actualització: 03.06.2021 | 13:08

Imatges

Conveni AMPA 2