Lluïda trobada de cotxes clàssics o americans

Dissabte, 11 de maig de 2024 a les 00:00

Durant la matinal del passat diumenge va tenir lloc, als voltants de l’Ajuntament, una trobada de cotxes clàssics i també americans vinguts d’arreu, que va fer les delícies dels presents, amb gairebé un centenar de vehicles espectaculars i molt ben cuidats. Per votació popular es va donar un premi al millor cotxe clàssic, que va ser per al Mercedes-Benz Classe G de Joan Ràfols, i per al millor cotxe americà, que va ser per al Dodge Challenger RT d’Eva Viladoms. La resta de participants va entrar en un sorteig.

La proposta va sorgir d’un grup d’aficionats martinencs, que feia temps que volien organitzar aquest acte. L’Ajuntament es va posar en contacte amb ells per portar a terme la trobada, que va resultar tan satisfactòria per a tothom que s’està plantejant de repetir-la els propers anys.

Aquesta iniciativa popular se suma a la recuperació de les colles del drac i els gegants que hem anat anunciant al llarg de la setmana. La implicació de la gent és el camí a seguir. La millor manera de fer poble és apostar per les persones y que les persones apostin pel poble.

Darrera actualització: 11.05.2024 | 11:45