Nou programa de Sarroca Ràdio

Dilluns, 21 de novembre de 2022 a les 15:00

“Penedesinho” oferirà música brasilera.

Des d’aquest cap de setmana, l’emissora municipal Sarroca Ràdio té un nou programa a la seva graella. El seu nom és “Penedesinho” i pretén apropar la música brasilera a l’oient, sortint del clitxé de la Samba i la Bossa Nova.

El programa, d’una hora de durada, té dues versions: els divendres i diumenges, de les 16 a les 17 hores, ofereix música tranquil·la, de sobretaula, mentre que els dissabtes, de les 21 a les 22 hores, és una música més viva. També es podrà tornar a escoltar sempre que es vulgui a la ràdio a la carta, a través d’aquest enllaç:
https://www.santmartisarroca.cat/sarrocaradio/programes-sarroca-radio/penedesinho/

Aquest programa està presentat i dirigit per Fernando Fandiño, un martinenc nouvingut, que va néixer a Brasil i que té experiència a Ràdio Castelldefels fent un programa similar. A més d’escollir la música, ens parla de cada cantant i de la regió d’on prové. El programa el fa en català.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca celebra molt especialment que gent nouvinguda vulgui integrar-se en el teixit social i cultural del nostre municipi i utilitzant el català, i encoratja a tothom a seguir-ne l’exemple.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 16:57