Oberta la convocatòria a les entitats locals per demanar subvencions per al 2023

Dimecres, 15 de març de 2023 a les 00:00

Al Fòrum Associatiu també es va parlar de la Fira d’Entitats de Sant Jordi.

Del 14 de març al 3 d'abril, les entitats i associacions culturals, esportives, d’esbarjo i d’altra naturalesa del municipi ja poden presentar les sol·licituds per a les seves activitats corresponents al 2023. Trobareu la informació i la documentació en aquest enllaç.

Al Fòrum Associatiu celebrat el passat dia 14 a la Biblioteca Neus Català i Pallejà, es va explicar el procediment per demanar les ajudes públiques a l’Ajuntament. El Fòrum, conduit per la Regidora de Cultura, Sònia Jansà, i per la Dinamitzadora Sociocultural, Àngels Vilà, va comptar amb la representació de les entitats locals i, en un clima molt cordial, es van exposar diversos temes, com l’encert de celebrar la Fira d’Entitats per Sant Jordi al Parc de la Pau, juntament amb d’altres actes com són un espectacle familiar, l’entrega del concurs literari, una exposició de manualitats i un intercanvi de llibres. Durant la jornada cada entitat també podrà proposar les seves activitats.

Un altre tema important que es va tractar al Fòrum Associatiu, exposat pel director de la Biblioteca, Miquel Forns, va ser el de poder utilitzar la Sala de Lletres Joana Raspall per part de les entitats, fora dels horaris de la biblioteca, a través d’una clau electrònica que es programarà per a aquelles hores que es sol·liciti la sala.

Darrera actualització: 15.03.2023 | 08:39

Imatges