Primera edició del Sarrocatast

Dimarts, 26 de març de 2024 a les 15:00

Els Castellers de Vilafranca participaran en aquesta primera edició.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca organitza, per primera vegada, una vetllada enogastronòmica que fusiona la cultura, l’enologia i la gastronomia.

El dissabte 6 d’abril, al Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca, es podrà fer un tast dels productes dels cellers i restaurants del municipi. Caldrà comprar prèviament un tiquet, al preu de 15 euros, que inclourà la possibilitat de degustar 3 tapes i 3 copes de vi o cava. Els tiquets ja es poden comprar a www.entrapolis.com/entrades/sarrocatast.

Per altra banda, els menors d’edat també podran adquirir un entrepà i un aigua, directament al punt d’informació de l’Ajuntament, al preu de 2 euros.

La jornada s’amenitzarà amb diverses activitats:
A les 17:30 hores: Taller infantil i joves VOLS SER UN CASTELLER?
A les 18:45 hores: Exhibició castellera amb els CASTELLERS DE VILAFRANCA
A les 20:15 h., Degustació enogastronòmica. Música en directe amb NOELIA MOLINA.

Aquesta iniciativa forma part del treball de l’actual Equip de Govern per posicionar Sant Martí Sarroca dins del mapa turístic, oferint propostes que engresquin la gent a venir al municipi.

L’edició d’enguany compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, La Carretera del Vi, Enoturisme Penedès i els següents establiments locals: Caves Rovellats, Vins i Caves Martí Grau, Caves Romagosa Torné, Caves Mas Bertran, Restaurant 21 de novembre, Bar El Centre, Bar-Restaurant La Bleda Cal Manel, Restaurant Sant Jordi-Ca la Katy, Restaurant Cal Diari i Bar La Tati.

Darrera actualització: 26.03.2024 | 15:32