Recuperació de la Font de Fumet

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:00

L’ADF de Sant Martí Sarroca, amb el suport material de l’Ajuntament, ha començat els treballs de recuperació de la històrica Font de Fumet, ubicada a sota de la masia del mateix nom, al costat del riu Foix, i que amb el pas dels anys havia quedat envaïda per la vegetació. Amb els treballs realitzats s'ha desbrossat tot l'entorn, recuperant un espai natural que ha estat molt de temps un punt de referència de les passejades a Sant Martí.

L’ADF intentarà properament habilitar un corriol perdut que anava pel costat del riu, que permeti seguir un circuit entre els barris de la Serra de Dalt, Cal Sisplau i el nucli urbà, amb el qual quedaria recuperada una bonica ruta del municipi, amb un encant especial i una vegetació exuberant, amb alguns dels pins més alts i grans de Sant Martí, a més de plataners, faigs i freixes.

La feina més gran està feta, ara tocaria intentar que l'aigua tornés a sortir pel broll principal i potser habilitar uns bancs per poder-hi seure i admirar un dels paratges més bells del municipi.

L’Ajuntament agraeix la bona disposició de la família Serrallach, propietària de l'espai.

Darrera actualització: 21.04.2021 | 12:59