Reunió del Fòrum Associatiu

Dimecres, 11 de març de 2020 a les 00:00

Es va explicar com demanar subvencions i com participar a la Fira d’Entitats de Sant Jordi.

El passat 11 de març es va celebrar una nova edició del Fòrum Associatiu, una eina molt útil i de contacte directe entre les entitats i associacions del municipi i les regidories corresponents. Des de l’Ajuntament reiterem l’interès de que cada entitat hi enviï algun representant perquè es puguin assabentar de totes les gestions.

La trobada va estar conduïda per la Dinamitzadora Sociocultural, Àngels Vilà, i va comptar amb la presència de la regidora Sònia Jansà i els regidors Víctor Pujadó i Xavier Bravos, que cobrien les àrees d’Educació, Cultura, Festes, Joventut i Esports. Precisament, en primer lloc es va informar als presents del canvi d’un regidor: Núria Galtés deixa la Regidoria d’Esports i passa a mans de Xavier Bravos.

Fins el 6 d’abril, les entitats poden demanar una subvenció a l’Ajuntament per a les seves activitats d’aquest 2020. A la reunió es van explicar els passos per aconseguir aquestes subvencions. També es va indicar que l’Ajuntament busca les seves pròpies subvencions a la Diputació i estaments superiors, perquè els diners que es donen a les entitats no hagin de sortir íntegrament dels impostos municipals.

Igualment, es va explicar que les entitats també tenen la possibilitat de demanar una altra subvenció independent de l’Ajuntament, al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través de Penedès Cultura.

Un altre punt rellevant va ser la preparació de la propera Fira d’Entitats de Sant Jordi que tindrà lloc el 18 d’abril. Es va convidar a les entitats a demanar un estand i també a aportar un eslògan amb el qual resumeixin la seva activitat, per així fer més atractiva la seva oferta cultural o esportiva.

Finalment, es va recordar que l’Ajuntament té un servei gratuït d’agenda d’actes i que cal que les entitats informin al Servei de Comunicació de les seves activitats perquè puguin ser difoses.

 

Darrera actualització: 11.03.2020 | 18:08