Rua de Carnaval a Sant Martí Sarroca

Dimarts, 14 de febrer de 2023 a les 00:00

La tarda del diumenge 12 de febrer el nucli urbà de Sant Martí Sarroca es va tornar a omplir de gent que va gaudir de la XXIII Rua de Carnaval, amb tant d’èxit com a les edicions d’abans de la pandèmia. Va estar organitzada per la Comissió de Festes, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament, i hi van participar 2.387 persones repartides en 22 carrosses i 6 comparses. La Rua de Sant Martí Sarroca no és competitiva, sinó que tots els participants que compleixin les normes de les bases reben directament una subvenció de l’Ajuntament.

Els actes van començar al migdia a la Placeta 1 d'Octubre, amb el pregó de benvinguda a càrrec de la Reina i el Rei de Carnaval, que enguany van ser la Laia Bàrboles i l’Alfred Vert. Tots dos van encapçalar la Rua de la tarda, a la qual no es va enregistrar cap incident.

Es va procurar que tant el vestuari de la Reina i el Rei del Carnaval així com les lletres de les músiques no fossin sexistes.També va haver-hi un Punt Lila, sense haver d'atendre cap fet remarcable.

Darrera actualització: 14.02.2023 | 10:51