Subvencions per al pagament de lloguer per a persones a partir de 36 anys

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 00:00

Fins el 15 de juliol de 2022 està obert el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria anual de subvencions de la Generalitat.

Les subvencions estan destinades a pagar parcialment la renda del lloguer d'un habitatge o una habitació o la renda d’un contracte de cessió en ús.

L’import màxim de les rendes mensuals del lloguer o preu de cessió de l’habitatge no pot ser superior a 650 € i pot arribar als 900 € si es tracta de famílies nombroses, famílies monoparentals i unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i amb barem de mobilitat favorable. En el cas del lloguer d’habitació, la renda mensual no pot ser superior a 350 €.

La sol·licitud s’ha de presentar preferentment en línia. Des del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es recomana tramitar inicialment la sol·licitud i afegir la documentació al llarg dels dies següents accedint a l’àrea privada.

Tota la informació està recollida a la web del Consell Comarcal: https://www.ccapenedes.cat/habitatge/subvencions-per-al-pagament-del-lloguer

Les persones que tinguin dubtes poden enviar un correu electrònic al Servei Comarcal d’Habitatge (habitatge@ccapenedes.cat) o telefonar al Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00).

Darrera actualització: 05.07.2022 | 09:42