Precaució davant els contagis de Covid-19

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 19:30

És públic i notori que darrerament hi ha nous rebrots de Covid-19 a molts indrets i municipis de Catalunya.

El fet de que en un àmbit rural com el nostre no es produeixin les habituals aglomeracions d’altres nuclis urbans amb més densitat de població, pot provocar una falsa sensació d’absència de risc, quan en realitat tan sols pot ser menor però en cap cas inexistent. De fet, s’ha tornat a detectar l’existència de persones afectades a Sant Martí Sarroca.

És per això que l’Ajuntament fa una crida a respectar les mesures de seguretat i higièniques per aturar la propagació de la pandèmia: utilitzeu correctament la mascareta sempre que sigui possible, guardeu la distància interpersonal i renteu-vos les mans. La Brigada Municipal reprendrà les tasques de desinfecció d’espais públics, que havien quedat suspeses.

Des dels serveis mèdics i les institucions de govern estem fent un rastreig de contactes, per evitar que el contagi es propagui, però en algunes situacions resulta difícil o impossible la traçabilitat, pel que la millor protecció és la responsabilitat i col·laboració de tothom complint les mesures sanitàries per impedir-ne la seva propagació.

Darrera actualització: 22.07.2020 | 10:03