Petits Diables Aristois

Entitat del poble nascuda el 21 de juny de l’any 2.002, on hi ha inscrits molts infants del poble (56 nens i nenes l’any 2.015), que tenim la funció la Promoció d’un Grup de Diables i d’altres balls infantils, d’animar les festes de Sant Marti Sarroca fent fruir els pares i infants de la colla, també a totes les persones que acompanyen les cercaviles, posant en escena un espectacle de Correfoc els dies i als espais que estan habilitats per fer-ho. Actualment la Junta està formada per 9 mares i pares dels membres de la colla. No tenim cap afany de lucre i que no destinem cap quantitat econòmica a ingressos dels seus membres i que, per tant, la totalitat de la disponibilitat econòmica es correspon amb les despeses derivades de la posada en escena de l'espectacle, que te una durada aproximada de 2 hores.

La Colla es fa responsable de l’obtenció de les oportunes assegurances col·lectives i individuals, llicències i autoritzacions administratives necessàries per a la utilització del material pirotècnic, d’acord amb el que disposa el Reglament d’Explosius i que compleix les obligacions que li imposa la legislació vigent en relació a la manipulació i ús de productes pirotècnics en espectacles de focs d’artifici.

L’any 2.015 hem incorporat als nostres espectacles el Drac Petit del poble amb també focs artificials, per permetre que els nois i noies a partir de 15 anys, puguin tenir continuïtat a la Colla.

Dades de l'entitat

NIF: G-63073373

Membres de la junta

Joan Sanmartí Prat

Montse Garcia

Montse Oliveres

Susana Clos

Francesc Xavier Mateu

Joan Anton Andreu

Marisa Palau

Olga Raventós

Jose Castillo

Subvencions concedides

Import 2018: 2.000 €

Barri la Serra de Dalt, 15 (Can Jorba) - 08731 Sant Martí Sarroca - Barcelona
Nom de contacte: Montse Garcia Sancho
Telèfon: 635041077
Adreça electrònica: petits.aristois@gmail.com
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 08.11.2018 | 14:13