Sarroca Ràdio

Emissora Municipal de Sant Martí Sarroca

L’emissora municipal SARROCA RÀDIO inicia una nova etapa des del gener de 2021, amb la direcció col·legiada de Jordi Barberà, Marta Farrero, Toni Godino i Franky Colom, la coordinació d’Alba Sabadell i Francesc Farrero, el suport extern de Josep Maria Farré en tasques tècniques i Ramon Grau en tasques logístiques i un grup de col·laboradors per realitzar els diferents programes, que podreu trobar aquí.

SARROCA RÀDIO és una emissora local propera, que us acompanya les vint-i-quatre hores tots els dies de la setmana, amb música variada i programació pròpia, a través del 107.5 FM. Està formada per voluntaris i oberta a tothom qui hi vulgui col·laborar. Contacta amb la ràdio!

Tot i que la idea és generar programació pròpia, a causa del pandèmia de la Covid-19 i les seves restriccions, la direcció ha decidit començar a poc a poc, amb programes musicals durant els caps de setmana que no comportin convidats (i, si es fan entrevistes, es prioritzaran les telefòniques), la reemissió de programes antics i música de diferents estils entre setmana. Podeu consultar la graella.

Darrera actualització: 18.01.2021 | 10:11