Teatre al Centre: "Què somies?"

Diumenge, 19 de desembre de 2021 de 18.30 h a 20.00 h

Les portes de La Societat Cultural i Recreativa   «El Centre» «De Sant Martí Sarroca», s'obriran a tots i totes, perquè pugueu veure i gaudir de l'espectacle «Què Somies?» De la Cia «La Bona Confitura Teatre».

Què Somies?; Es tracta d'un espectacle familiar per a tots els públics!

Veniu a conèixer les peripècies de la nostra protagonista, en un monòleg carregat de màgia, cançons en directe, humor i moltes sorpreses més!

L'actriu i cantant Gemma Grau, ens transportarà en aquest viatge de somnis, de la mà d'un guió original de Carles Casas i músiques de Xavier López; Tot això embolcallat en un potet de teatre de petit format espectacularment deliciós! Una peça teatral amb molt d'amor perquè pugueu vibrar!

ARGUMENT:
Us convidem a un viatge a través de la imaginació i els somnis! La història d'un personatge... Una nena anomenada Bruna i la seva lluita per vèncer les seves pròpies pors. És hora d'anar a dormir... És a la foscor, quan la Bruna, té por de tancar els ulls. Aquella nit però, no serà com totes les altres... Potser era el moment d'adonar-se que no estava sola en tot allò, i que podia sortir-se d'aquell mal pas, sense espetegar les dents de la por. Arribarà per fi, a la fita de convertir-se en una «súper heroïna»? Confiança i lluita ferotge! Ens voleu acompanyar?

La Companyia La Bona Confitura treballem valors! En aquesta peça teatral veurem; Gestió emocional, acceptació als altres i cap a un/a mateix/a, l'autosuperació, la verbalització i la comunicació, l'autoestima, l'empatia...

Una experiències teatral familiar destinada als més xics i xiques de la casa, i per les famílies!

Us esperem a tots i a totes! No us ho perdeu!

I tu!? Què Somies?

ORGANITZA: La Bona Confitura
COL.LABORA: Societat Cultural i Recreativa “El Centre”

Societat Cultural i Recreativa El Centre

C/ La Font, 24 - 08731 Sant Martí Sarroca - Barcelona
Nom de contacte: Joan Carbó Gili
Telèfon: 666 366 394
Adreça electrònica: smselcentre@gmail.com
Lloc web: www.facebook.com/profile.php?id=100007361445533
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.12.2021 | 16:13